Přihlásit se do Intranetu ČD

 
 

Železničář / Hlavní zprávy / Klub slavnostně pokřtil videodokument

Klub slavnostně pokřtil videodokument

18.5.2017 – autor: MARTIN HARÁK

Letohradský železniční klub slavnostně pokřtil ve středu 22. března videodokument na DVD, který sice nese poněkud strohý název Ročenka 2016, ale jeho obsah je velmi rozmanitý. Z více než poloviny se věnuje železničnímu dění na Ústeckoorlicku, případně i v zahraničí, zbývající část je věnována společensko-kulturním akcím v letohradském regionu.

Klub slavnostně pokřtil videodokument

Na profesionálně nasnímaných a sestříhaných záběrech Petra Buryšky, Jiřího Mikysky a jeho syna Jaroslava se diváci potěší nejen speciálním Mikulášským vlakem nebo výletní soupravou Králický Sněžník, ale i jedinečnými záběry z výlukových prací na trati Letohrad – Ústí nad Orlicí a v neposlední řadě odklonovými nákladními vlaky společnosti ČD Cargo po dobu výluk. Kmotrem DVD se stal člen představenstva ČD Michal Štěpán, společně se starostou města Letohradu Petrem Fialou a ředitelem pardubického ROC Tomášem Netolickým. Unikátní disk si lze objednat na adrese: lzkclub@centrum.cz.


Průměrné hodnocení (4 hlasů): 1

Další články této rubriky

S jednotkami ComfortJet se seznamuje provozní personál S jednotkami ComfortJet se seznamuje provozní personál

15.4.2024 - Okamžik, kdy se moderní vlaky ComfortJet stanou vysokým standardem dálkových linek Českých drah, se rychle blíží. Aktuálně mají ČD k dispozici čtyři soupravy různého řazení s ohledem na předepsané zkoušky, které nyní… »

ČD oficiálním dopravcem MS v ledním hokeji 2024ČD oficiálním dopravcem MS v ledním hokeji 2024

11.4.2024 - Národní dopravce zajistí během letošního světového šampionátu v hokeji v Česku přepravu hokejových týmů, rozhodčích, organizátorů i fanoušků mezi místy konání zápasů v Praze a v Ostravě. V květnu vypraví sedm párů… »

Začala obnova vjezdové části depa v Michli Začala obnova vjezdové části depa v Michli

8.4.2024 - Výměna 21 výhybek, tří kilometrů kolejí a 5,5 kilometru trakčního vedení – to vše se uskuteční při letošní komplexní modernizaci vjezdové části Centra údržby Praha jih v pražské Michli. Jedná se o dosud největší obnovu… »

 

Všechny články rubriky Hlavní zprávy

 
 
Filtr pro třídění článků
Datum od
Datum do
Železničář číslo
Rubrika