Přihlásit se do Intranetu ČD

 
 

Železničář / Zpravodajství / České dráhy spustily svůj Fanshop

České dráhy spustily svůj Fanshop

25.1.2024

České dráhy spustily první prosincový den prodej dárkových předmětů s firemním logem prostřednictvím internetu. Fanoušci mohou v novém Fanshopu vybírat z více než šesti stovek položek. Naleznou tu široký sortiment oblečení od dětských bodyček, triček až po mikiny, jak pro děti, tak dospělé.

České dráhy spustily svůj Fanshop

V nabídce jsou také doplňky, jako deštníky nebo kravatové spony. Malé železniční fanoušky potěší omalovánky, puzzle, pexeso, sada výpravčího i s čepicí a především celá řada lokomotiv, vlaků a vláčků z nejrůznějších materiálů. Na své si přijdou i ti, kteří potřebují kancelářské potřeby nebo kalendáře a diáře na rok 2024. Na Fanshopu je i mnoho publikací a knih popisujících historii i současnost železnice a nechybí ani audioknihy s pohádkami o mašinkách. Na cesty zase poslouží otvírák, termohrnek nebo placatka. Z drobné elektroniky pak jsou tu outdoorová powerbanka, bezdrátová sluchátka nebo 3D flash disky, například v podobě legendárních lokomotiv Sergej, Bardotka, Vectron nebo jednotek RegioShark či CityElefant. Nabídka Fanshopu se bude dále rozšiřovat o další položky. Do budoucna by tu lidé mohli pořídit vyřazené předměty z vlaků, například stolečky, popelníky či sedadla z interiéru vyřazených vozů. Fanshop ČD je na stránkách www.cd.cz/fanshop/.


Průměrné hodnocení (1 hlasů): 4

Další články této rubriky

Železniční skanzen ve Střezimíři bude lákat na drezíny i výletní vláčekŽelezniční skanzen ve Střezimíři bude lákat na drezíny i výletní vláček

28.4.2024 - Starosta obce Střezimíř Miloš Jelínek, člen představenstva Českých drah Jiří Ješeta a Jan Šatava ze společnosti Railway Capital podepsali na začátku března memorandum o spolupráci při prezentaci železniční dopravy v areálu… »

Chystá se elektrifikace trati z Českých Velenic do Veselí nad Lužnicí Chystá se elektrifikace trati z Českých Velenic do Veselí nad Lužnicí

24.4.2024 - Správa železnic vybrala projektanta pro rekonstrukci a elektrizaci trati v úseku mezi Českými Velenicemi a Veselím nad Lužnicí. Stavba má umožnit provoz přímých elektrických vlaků na trati z Vídně přes Gmünd do Prahy. Traťová… »

Vlaky jezdí i mezi školními lavicemiVlaky jezdí i mezi školními lavicemi

23.4.2024 - V několika partnerských středních školách Českých drah se mohou pochlubit funkčními a skvěle vybavenými modelovými kolejišti. Jedním ze zařízení je Střední škola Edvarda Beneše v Břeclavi. »

 

Všechny články rubriky Zpravodajství

 
 
Filtr pro třídění článků
Datum od
Datum do
Železničář číslo
Rubrika