Přihlásit se do Intranetu ČD

 
 

Železničář / Zpravodajství / Zpravodajství - všechny zprávy

Zpravodajství - všechny zprávy

Nový web Českých drah se rozběhne na podzimNový web Českých drah se rozběhne na podzim

15.8.2016 - Od podzimu budou zákazníci Českých drah moci nakupovat jízdenky přes zbrusu nový webový portál www.cd.cz. Ten dosavadní poběží souběžně s ním ještě několik týdnů po spuštění, v průběhu listopadu pak bude funkční už jen nová verze.

Celý článek »

 

Lenka Zohnová: Z programu těží i ČDLenka Zohnová: Z programu těží i ČD

12.8.2016 - Další ženou reprezentující České dráhy v prestižním programu Equilibrium 2016 je Lenka Zohnová, ředitelka kanceláře místopředsedy představenstva. Před angažmá v ČD působila jako samostatná advokátka, čemuž předcházela dlouhodobá praxe koncipienta a právního asistenta v advokátních kancelářích.

Celý článek »

 

Bezpečnost na přejezdech ohlídají kameryBezpečnost na přejezdech ohlídají kamery

8.8.2016 - Je to přesně rok, co se u Studénky odehrála jedna z nejtragičtějších nehod na železničních přejezdech. Střet Pendolina s polským kamionem loni 22. července nepřežili tři lidé, strojvedoucí přišel o obě nohy a mnoho dalších osob bylo zraněno. To vše kvůli nedbalosti polského řidiče, který ignoroval výstražná světla. Moravskoslezský kraj se proto snaží vylepšit zabezpečení několika nejrizikovějších přejezdů v regionu.

Celý článek »

 

Lidé si vyzkoušeli, jak se cestuje nevidomýmLidé si vyzkoušeli, jak se cestuje nevidomým

4.8.2016 - České dráhy a SŽDC se dlouhodobě zaměřují na zlepšení podmínek cestování osob se sníženou schopností pohybu a orientace v železniční dopravě. Jaké možnosti a technické vychytávky zrakově postižení mají, si mohli v druhé polovině července vyzkoušet i vidomí cestující na pražském hlavním nádraží.

Celý článek »

 

Menu nabídne i bezlepkový pokrmMenu nabídne i bezlepkový pokrm

3.8.2016 - Babiččina bramborová polévka jako předkrm, pečený králičí hřbet se staročeskými bramborami a kedlubnovým zelím coby bezlepkový pokrm, hovězí plec s rajčatovou omáčkou a těstovinami. Pro gurmány zapečené palačinky se špenátem a sýrovou omáčkou jako hlavní jídlo, moučník s višňovou omáčkou a zakysanou smetanou coby dezert a pro hladovce sendvič s rajčaty, mozzarellou, rukolou a bazalkovým máslem.

Celý článek »

 
 

Přejít na stranu:« 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 »

 
 
Filtr pro třídění článků
Datum od
Datum do
Železničář číslo
Rubrika