Přihlásit se do Intranetu ČD

 
 

Železničář / Skupina ČD / DVI se stal úspěšným školitelem

DVI se stal úspěšným školitelem

11.2.2019 – autor: REDAKCE

Dopravní vzdělávací institut (DVI) uspěl ve výzvě na Školitele pro projekt „Nasedni na expres směr pracovní kariéra“, kterou vyhlásila Národní rada osob se zdravotním postižením ČR (NRZP).

DVI se stal úspěšným školitelem

Projekt je financován z Evropského Operačního Programu Zaměstnanost a státního rozpočtu ČR a zaměřuje se na osoby se zdravotním postižením. Jedná se o společný projekt Národní rady osob se zdravotním postižením ČR a Českých drah za spolupráce „Školitele“, dceřiné společnosti DVI. V rámci projektu absolvovali vybraní účastníci 15 dnů odborného kurzu zaměřeného na vzdělání pro budoucí odborné referenty dopravy a přepravy. Kurz začal v Praze v prostorách NRZP 3. prosince a skončil v lednu. Praktická část přípravy aktuálně probíhá ve spolupráci s Českými drahami. Do kurzu nastoupilo pět účastníků a jedna asistentka, která pomáhá hendikepovanému mladému muži. Ten zde byl jako zástupce mužů jediný, jinak to byly čtyři odvážné ženy, které nabídky využily.


Průměrné hodnocení (8 hlasů): 4.5

Další články této rubriky

Nový kalkulátor emisí pro zákazníky ČD CargoNový kalkulátor emisí pro zákazníky ČD Cargo

25.3.2024 - Ekologie, udržitelnost, dekarbonizace, to vše jsou pojmy, které v současné době rezonují celou společností, oblast dopravy nevyjímaje. Dceřiná firma Českých drah ČD Cargo je společensky odpovědná firma a otázce udržitelnosti… »

Posuzování interoperability železničního systémuPosuzování interoperability železničního systému

27.2.2024 - Posuzování interoperability železničního systému je nezbytnou součástí provozování železniční dopravy v Evropské unii. Výzkumný Ústav Železniční (VUZ) jakožto společnost specializovanou na poskytování odborných služeb se… »

VUZ nabízí novou službu: posuzování odolnosti proti kybernetickým hrozbámVUZ nabízí novou službu: posuzování odolnosti proti kybernetickým hrozbám

31.12.2023 - Kybernetická bezpečnost je dnes zásadním tématem napříč celou řadou oblastí. Je spojená nejenom s každou oblastí, kde se nachází elektronika, ale i s každým člověkem. Útoky na jednotlivce přibývají a jsou stále… »

 

Všechny články rubriky Skupina ČD

 
 
Filtr pro třídění článků
Datum od
Datum do
Železničář číslo
Rubrika