Přihlásit se do Intranetu ČD

 
 

Železničář / Skupina ČD / DPOV pokračuje se zástavbou wi-fi do vozů ČD

DPOV pokračuje se zástavbou wi-fi do vozů ČD

12.8.2020 – autor: MARTIN HARÁK

Dceřiná společnost Českých drah DPOV zabezpečuje u další série vozidel ČD montáž technologie wi-fi. V červenci začaly práce na čtrnácti rychlíkových vozech druhé vozové třídy řady Bdtee276 v brněnském Středisku údržby Horní Heršpice (OCÚ ČD Východ).

DPOV pokračuje se zástavbou wi-fi do vozů ČD

Narozdíl odšesti plzeňských vagonů, osazených touto technologií vroce 2019, se nyní jedná oprovedení vdálkové verzi smožností příjmu odvíce operátorů. Další montáže čeká ještě dvanáct vozů první třídy řady Aee145 rovněž vHeršpicích, anavíc se vDěčíně aplikace wi-fi dočká šest „jedniček“ řady Aee152. Tyto práce provedou technici zProvozního střediska oprav DPOV vNymburce. Vybavení dostává išest motorových vozů řady 842 zValašského Meziříčí. Dokončení celé sady se předpokládá dokonce září letošního roku.


Průměrné hodnocení (2 hlasů): 4.5

Další články této rubriky

Nový kalkulátor emisí pro zákazníky ČD CargoNový kalkulátor emisí pro zákazníky ČD Cargo

25.3.2024 - Ekologie, udržitelnost, dekarbonizace, to vše jsou pojmy, které v současné době rezonují celou společností, oblast dopravy nevyjímaje. Dceřiná firma Českých drah ČD Cargo je společensky odpovědná firma a otázce udržitelnosti… »

Posuzování interoperability železničního systémuPosuzování interoperability železničního systému

27.2.2024 - Posuzování interoperability železničního systému je nezbytnou součástí provozování železniční dopravy v Evropské unii. Výzkumný Ústav Železniční (VUZ) jakožto společnost specializovanou na poskytování odborných služeb se… »

VUZ nabízí novou službu: posuzování odolnosti proti kybernetickým hrozbámVUZ nabízí novou službu: posuzování odolnosti proti kybernetickým hrozbám

31.12.2023 - Kybernetická bezpečnost je dnes zásadním tématem napříč celou řadou oblastí. Je spojená nejenom s každou oblastí, kde se nachází elektronika, ale i s každým člověkem. Útoky na jednotlivce přibývají a jsou stále… »

 

Všechny články rubriky Skupina ČD

 
 
Filtr pro třídění článků
Datum od
Datum do
Železničář číslo
Rubrika