Přihlásit se do Intranetu ČD

 
 

Novinky / Zemřel kolega Michal Heindl

Zemřel kolega Michal Heindl

19.3.2021 – autor: REDAKCE

Dnešní doba je velmi náročná. Do toho všeho občas přijde zpráva, kterou člověk nechce slyšet. Stejně tomu bylo i 18. 3. 2021, kdy se ráno rozletěla do světa zpráva o úmrtí Michala Heindla, našeho kamaráda a kolegy z plzeňského Oblastního centra údržby Západ.

Zemřel kolega Michal Heindl

Michal byl celý život železničář tělem i duší. Svět železnice a vše kolem ní miloval od dětství a věnoval se mu nejen v profesním životě, ale byl i jeho hlavní zálibou. Během své profesní kariéry se stal uznávaným odborníkem v oboru kolejových vozidel. Díky svému širokému rozhledu a zájmům neměl na kolejová vozidla pohled pouze ze strany údržby, ale i ze strany provozu jako strojvedoucí. Aktivně se podílel na zavedení do provozu vozidel řad 814 a 844. V poslední době pracoval na zprovoznění vozidel RS1 Stadler. Nemalý dík mu patří za záchranu historických vozidel, které se věnoval ve svém volném čase. Vždy byl ochotný přiložit pomocnou ruku a při této činnosti strávil mnoho svého volného času mezi členy různých zájmových spolků nebo s kolegy z CHV Lužná.

Michal měl velké srdce, do kterého se vešel skoro celý svět. A právě to srdce jej zradilo.

Michale, budeš nám všem velmi chybět...


Průměrné hodnocení (33 hlasů): 3.94

Fotogalerie

Další články této rubriky

ČD wi-fi i ve stanicích v Královéhradeckém krajiČD wi-fi i ve stanicích v Královéhradeckém kraji

27.12.2021 - Bezplatné připojení k internetu neposkytujeme jen cestujícím ve vlaku, ale i ve stanicích. K internetu se mohou lidé prostřednictvím technologie wi-fi připojit v šestnácti nádražích po celém Královéhradeckém kraji. Stačí se… »

Po Novém roce opět na testyPo Novém roce opět na testy

23.12.2021 - Vážené kolegyně, vážení kolegové. Antigenní testování zaměstnanců GŘ ČD na onemocnění Covid-19, bude v týdnu od 27. 12. 2021 do 31. 12. 2021 probíhat pouze v pondělí 27. 12. 2021 od 08:00 - 10:00 hodin na obvyklém místě, tedy… »

Před Vánoci posilujeme dálkové vlaky Před Vánoci posilujeme dálkové vlaky

22.12.2021 - Před vánočními svátky posilujeme dálkové vlaky na nejvytíženějších linkách. Vlaky na vnitrostátních i mezinárodních trasách nabídnou o několik tisíc míst k sezení více, a to zejména ve dnech 22. a 23. prosince. Nejvíce… »

 

Všechny články rubriky Novinky

 
 
Filtr pro třídění článků
Datum od
Datum do
Železničář číslo
Rubrika